Buitenschoolse opvang (BSO) De Meander

In het pand van kindcentrum De Meander bieden wij schoolgaande kinderen opvang op onze BSO De Meander. Nadat kinderen van school komen, is er ruimte voor vrije tijd. Lekker voetballen, samen naar buiten of gewoon even niks doen. De pedagogisch medewerkers bepalen samen met de kinderen welke activiteiten op het programma staan.
Meer informatie over BSO De Meander vind je hier https://www.ska.nl/locaties/meander/

Voor kinderen van acht jaar en ouder is er Ska Next. We merken dat de oudere kinderen op de BSO meer behoefte hebben aan zelfstandigheid, risicovoller spel en uit het zicht zijn van de medewerkers.
Elke periode van zes weken gaan we aan de slag met een tof thema en een uitdagende challenge. Begint jouw kind straks zijn eigen escape room? Organiseert je zoon een eigen feest? Of leert je dochter skaten van een professionele skater? Het kan allemaal, bij Ska Next!
Meer informatie over Ska Next vind je hier https://www.ska.nl/wat-bieden-wij/ska-next/?p=dit_is_ska_next
Michael Hilhorst:
‘Kinderen op een positieve manier dingen te leren en te laten ontdekken. Dat vind ik belangrijk.’
Anne van Wijk:
‘Als ICT-er zorg ik ervoor dat de leerlingen en leerkrachten alle systemen volop kunnen gebruiken.’
Joop Stas:
‘Ik wil er voor zorgen dat ieder kind wordt uitgedaagd om te worden wie het zelf wil zijn. En ik hecht veel waarde aan een goede band met ouders.’

Contact

Openbaar Kindcentrum De Meander
Het Avontuur 45
3823 DW Amersfoort
033-456 2099 (onderwijs)
033-277 6364 (opvang)
info.meander@meerkring.nl
klanten@ska.nl

Route 

Nieuwsbrief

Nieuwtjes, weetjes, handige tips en af en toe een leuke foto. Je leest het allemaal in onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Klik en kijk!

Volg ons


Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Openbaar Kindcentrum De Meander is onderdeel van Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs en/of kinderopvang, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.