Groep 6

 

Wij hebben een juf die alles kan. Als ze geen juf was geworden, had ze ook als grapjesmaker kunnen werken, of als circusartiest. Gelukkig is ze onze juf en leert ze ons van alles over taal, rekenen, geschiedenis en aardrijkskunde. Bij ons is leren leuk!
 

27-02-24
Over een paar weken hebben we ons 'Meandertheater'. Een voorstelling boordevol leuke acts, toneelstukjes, dansjes, muziek en sportiviteit! We zijn druk aan het oefenen om alle teksten uit ons hoofd te leren, om te weten wie wanneer waar op het toneel moet staan èn we moeten natuurlijk zorgen voor alle nodige rekwisieten (dit woord hebben we laatst bij taal geleerd!). We vinden het heel leuk om te doen en kijken uit naar het optreden. Nog wel even geduld.... Eerst nog even flink oefenen. 

  

 

Michael Hilhorst:
‘Kinderen op een positieve manier dingen te leren en te laten ontdekken. Dat vind ik belangrijk.’
Anne van Wijk:
‘Als ICT-er zorg ik ervoor dat de leerlingen en leerkrachten alle systemen volop kunnen gebruiken.’
Joop Stas:
‘Ik wil er voor zorgen dat ieder kind wordt uitgedaagd om te worden wie het zelf wil zijn. En ik hecht veel waarde aan een goede band met ouders.’

Contact

Openbaar Kindcentrum De Meander
Het Avontuur 45
3823 DW Amersfoort
033-456 2099 (onderwijs)
033-277 6364 (opvang)
info.meander@meerkring.nl
klanten@ska.nl

Route 

Nieuwsbrief

Nieuwtjes, weetjes, handige tips en af en toe een leuke foto. Je leest het allemaal in onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Klik en kijk!

Volg ons


Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Openbaar Kindcentrum De Meander is onderdeel van Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs en/of kinderopvang, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.