Groep 8

 

Dit is alweer ons laatste jaar op Openbaar Kindcentrum De Meander. Zal straks best een beetje spannend zijn om naar een nieuwe school te gaan, maar we hebben er ook veel zin in. Maar voordat het zo ver is, gaan we eerst nog meer nieuwe dingen leren en avonturen beleven.

01-12-2023

Het eerste half jaar zit er alweer op...time flies when you're having fun! 

Wat hebben we al veel geleerd en beleefd. Zo zijn we op kamp geweest, hebben we elektrische apparaten uit elkaar gehaald, zijn we Afrikaanse kunst gaan bekijken bij de Kunsthalkade, losten we een escapehouse op, doen we maatjesactiviteiten en haalden we een supermooi bedrag op met een actiemarkt voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko en de natuurramp in Libië. 

Nu op naar het laatste deel van de basisschool, maar eerst nog 5 december en kerst natuurlijk. In het nieuwe jaar gaan we op zoek naar een nieuwe school en hebben we veel zin om aan de musical te werken! ...Keep you posted! 😊

                          

Michael Hilhorst:
‘Kinderen op een positieve manier dingen te leren en te laten ontdekken. Dat vind ik belangrijk.’
Anne van Wijk:
‘Als ICT-er zorg ik ervoor dat de leerlingen en leerkrachten alle systemen volop kunnen gebruiken.’
Joop Stas:
‘Ik wil er voor zorgen dat ieder kind wordt uitgedaagd om te worden wie het zelf wil zijn. En ik hecht veel waarde aan een goede band met ouders.’

Contact

Openbaar Kindcentrum De Meander
Het Avontuur 45
3823 DW Amersfoort
033-456 2099 (onderwijs)
033-277 6364 (opvang)
info.meander@meerkring.nl
klanten@ska.nl

Route 

Nieuwsbrief

Nieuwtjes, weetjes, handige tips en af en toe een leuke foto. Je leest het allemaal in onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Klik en kijk!

Volg ons


Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Openbaar Kindcentrum De Meander is onderdeel van Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs en/of kinderopvang, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.