Groep 5

Zó fijn dat het zo gezellig is in onze groep! Tuurlijk moeten we hard werken, maar dat doen we samen. Veel leuker dan alleen!

Ochtend Middeleeuwse boerderij 13-04-2023:
Met groep 5 naar de Middeleeuwse boerderij. Een mooi moment om ook eens buiten te leren en te ontdekken. De kinderen weten nu o.a. hoe je brood kunt bakken zonder oven. Lekker!Hunebedden 01-04-2023:
De kinderen hebben de hunebedden tijdens de Blinklessen met aardappels en zand gemaakt. Gastles 22-03-2023:
Een oud leerling gaf groep 5 uitleg over het bouwen van zonneauto's en leerde ze meer over duurzaamheid en techniek. Na de presentatie gingen we naar buiten om de meegebrachte zonneracer van dichtbij te bekijken. 

Michael Hilhorst:
‘Kinderen op een positieve manier dingen te leren en te laten ontdekken. Dat vind ik belangrijk.’
Anne van Wijk:
‘Als ICT-er zorg ik ervoor dat de leerlingen en leerkrachten alle systemen volop kunnen gebruiken.’
Joop Stas:
‘Ik wil er voor zorgen dat ieder kind wordt uitgedaagd om te worden wie het zelf wil zijn. En ik hecht veel waarde aan een goede band met ouders.’

Contact

Openbaar Kindcentrum De Meander
Het Avontuur 45
3823 DW Amersfoort
033-456 2099 (onderwijs)
033-277 6364 (opvang)
info.meander@meerkring.nl
klanten@ska.nl

Route 

Nieuwsbrief

Nieuwtjes, weetjes, handige tips en af en toe een leuke foto. Je leest het allemaal in onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Klik en kijk!

Volg ons


Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Openbaar Kindcentrum De Meander is onderdeel van Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs en/of kinderopvang, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.