Aanmelden

 

Begint de toekomst van jouw kind op Openbaar Kindcentrum De Meander?

Ons kindcentrum bestaat uit drie onderdelen: de Speelleergroep (2 – 4 jaar), het basisonderwijs (4 – 13 jaar; groepen 1 t/m 8) en de Buitenschoolse Opvang (BSO; na schooltijd). Wij vinden een doorgaande lijn in onderwijs en opvang belangrijk. Of de kinderen nu binnen de school of binnen de opvang zijn: ze worden altijd op dezelfde manier, in hetzelfde pedagogisch klimaat benaderd. Ga mee op reis door ons verwonderwijs!

Klik hier voor aanmelding voor de Speelleergroep en/of de Buitenschoolse Opvang (BSO).
Voor een kennismakingsafspraak met de school, kun je telefonisch (033 – 456 2099) of per e-mail (info.meander@meerkring.nl) een afspraak met de directie maken.
 

Aanmelding Speelleergroep en/of de Buitenschoolse Opvang (BSO)

Op de Speelleergroep en de BSO krijgen de kinderen begeleiding van ervaren pedagogisch medewerkers van Ska Kinderopvang. Kijk voor meer informatie en aanmelding op: https://www.ska.nl/contact/

 

Aanmelding basisonderwijs

Bij Openbaar Kindcentrum De Meander kunnen basisschoolleerlingen op elke leeftijd worden aangemeld. Voor inschrijving van kinderen in de groepen 3 t/m 8 geldt het aanmeldbeleid van Stichting Meerkring
Op dit moment is het niet mogelijk om voor schooljaar 2023-2024 een leerling aan te melden voor de leerjaren 1, 2, 3 en 7. Deze groepen zitten vol. Hiervoor hebben wij wel een wachtlijst. Voor leerlingen van deze groepen kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen bij onze collega's van OBS De Dubbelster, Weergang 2 in Kattenbroek, telefoonnummer 033 456 3757.

 

Onze open ochtenden

Je bent in 2023-2024 van harte welkom op de volgende woensdagochtenden, van 9.00 – 10.00 uur of van 10.15 – 11.15 uur:

  • woensdag 05 juni

Laat ons wel vooraf per e-mail weten wanneer je langskomt via directie.meander@meerkring.nl.

 

Wat kun je verwachten?

We beginnen met een rondleiding door ons kindcentrum: van de Speelleergroep (2 – 4 jaar), via de kleuters (groep 1 en 2), naar de overige groepen in het gebouw. We vertellen je alles over het kindcentrum, het circuitonderwijs en over ons goed aangeschreven pedagogisch klimaat. Kinderen vertellen je hoe zij ons onderwijs ervaren en natuurlijk kun je zelf al je vragen stellen.

 

Liever individueel?

Maak je liever een afspraak voor een individueel kennismakingsgesprek, dan kun je bellen naar 033 – 456 2099.
Gaat jouw kind de toekomst aan op Openbaar Kindcentrum De Meander?

Michael Hilhorst:
‘Kinderen op een positieve manier dingen te leren en te laten ontdekken. Dat vind ik belangrijk.’
Anne van Wijk:
‘Als ICT-er zorg ik ervoor dat de leerlingen en leerkrachten alle systemen volop kunnen gebruiken.’
Joop Stas:
‘Ik wil er voor zorgen dat ieder kind wordt uitgedaagd om te worden wie het zelf wil zijn. En ik hecht veel waarde aan een goede band met ouders.’

Contact

Openbaar Kindcentrum De Meander
Het Avontuur 45
3823 DW Amersfoort
033-456 2099 (onderwijs)
033-277 6364 (opvang)
info.meander@meerkring.nl
klanten@ska.nl

Route 

Nieuwsbrief

Nieuwtjes, weetjes, handige tips en af en toe een leuke foto. Je leest het allemaal in onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Klik en kijk!

Volg ons


Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Openbaar Kindcentrum De Meander is onderdeel van Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs en/of kinderopvang, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.