Klassieke muziek toegankelijk maken

Op dinsdag 31 oktober geen Halloween op school, maar klassieke muziek. Dhr. K. Koetsveld bracht de kinderen van groep 3, 4, 5 en 6 in contact met de prachtige klanken van een klavecimbel, een instrument uit de 17e eeuw. De muziek werd in de speelzaal ten gehore gebracht, gekoppeld aan een sprookje. Voor de kinderen een mooie gelegenheid om live met deze muzieksoort in aanraking te komen. Ook het mogen bekijken van het instrument én het mogen aanraken was echt een bijzondere ervaring. Iets om nooit te vergeten!
                           

                                                       
Media
  • IMG_2166
  • IMG_2167
  • IMG_2168
  • IMG_2169
Michael Hilhorst:
‘Kinderen op een positieve manier dingen te leren en te laten ontdekken. Dat vind ik belangrijk.’
Anne van Wijk:
‘Als ICT-er zorg ik ervoor dat de leerlingen en leerkrachten alle systemen volop kunnen gebruiken.’
Joop Stas:
‘Ik wil er voor zorgen dat ieder kind wordt uitgedaagd om te worden wie het zelf wil zijn. En ik hecht veel waarde aan een goede band met ouders.’

Contact

Openbaar Kindcentrum De Meander
Het Avontuur 45
3823 DW Amersfoort
033-456 2099 (onderwijs)
033-277 6364 (opvang)
info.meander@meerkring.nl
klanten@ska.nl

Route 

Nieuwsbrief

Nieuwtjes, weetjes, handige tips en af en toe een leuke foto. Je leest het allemaal in onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Klik en kijk!

Volg ons


Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Openbaar Kindcentrum De Meander is onderdeel van Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs en/of kinderopvang, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.