Ontruimingsoefening

Een ontruimingsoefening is belangrijk om te doen. Veiligheid gaat boven alles. Dat vinden wij ook en daarom is er op dinsdag 28 november een ontruimingsoefening geweest. Het was gelukkig droog, het zonnetje scheen, maar het was wel wat fris. Voor ons geen probleem, want een eventuele calamiteit laat zich ook niet leiden door de weersomstandigheden. Wij stonden binnen aanvaardbare tijd op de verzamelplek aan de Hof der Herinnering. Toen bleek dat iedereen veilig was zijn wij weer teruggegaan naar school. Natuurlijk gaan wij evalueren hoe het vandaag gegaan is om het de volgende keer nog beter te laten verlopen. 
Op naar de volgende ontruimingsoefening in het voorjaar!

                                                                                                 
Media
  • ontruiming
Michael Hilhorst:
‘Kinderen op een positieve manier dingen te leren en te laten ontdekken. Dat vind ik belangrijk.’
Anne van Wijk:
‘Als ICT-er zorg ik ervoor dat de leerlingen en leerkrachten alle systemen volop kunnen gebruiken.’
Joop Stas:
‘Ik wil er voor zorgen dat ieder kind wordt uitgedaagd om te worden wie het zelf wil zijn. En ik hecht veel waarde aan een goede band met ouders.’

Contact

Openbaar Kindcentrum De Meander
Het Avontuur 45
3823 DW Amersfoort
033-456 2099 (onderwijs)
033-277 6364 (opvang)
info.meander@meerkring.nl
klanten@ska.nl

Route 

Nieuwsbrief

Nieuwtjes, weetjes, handige tips en af en toe een leuke foto. Je leest het allemaal in onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Klik en kijk!

Volg ons


Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Openbaar Kindcentrum De Meander is onderdeel van Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs en/of kinderopvang, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.