Groep 8 voert actie voor het goede doel

Groep 8 heeft er een traditie van gemaakt om jaarlijks actie te voeren voor het goede doel. Ook dit jaar is de keuze gevallen op het organiseren van een kerstmarkt waarbij de opbrengst gaat naar Het Glazen Huis - Stichting ALS. 

De organisatie van de kerstmarkt ligt volledig in handen van de kinderen zelf. Zij zorgen ervoor dat er materialen zijn die verkocht kunnen worden, bedenken optredens en zorgen voor het fysiek neerzetten van de markt. En het is ze gelukt! Zo goed gelukt dat zelfs @NPO3fm is komen filmen. De beelden vind je hier.

De markt heeft een totale opbrengst van maar liefst €927,00 opgeleverd. Een enorm bedrag voor het goede doel. 

Media
  • 43f9d966-fc03-4812-9de0-f384492c2e33
Michael Hilhorst:
‘Kinderen op een positieve manier dingen te leren en te laten ontdekken. Dat vind ik belangrijk.’
Anne van Wijk:
‘Als ICT-er zorg ik ervoor dat de leerlingen en leerkrachten alle systemen volop kunnen gebruiken.’
Joop Stas:
‘Ik wil er voor zorgen dat ieder kind wordt uitgedaagd om te worden wie het zelf wil zijn. En ik hecht veel waarde aan een goede band met ouders.’

Contact

Openbaar Kindcentrum De Meander
Het Avontuur 45
3823 DW Amersfoort
033-456 2099 (onderwijs)
033-277 6364 (opvang)
info.meander@meerkring.nl
klanten@ska.nl

Route 

Nieuwsbrief

Nieuwtjes, weetjes, handige tips en af en toe een leuke foto. Je leest het allemaal in onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Klik en kijk!

Volg ons


Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Openbaar Kindcentrum De Meander is onderdeel van Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs en/of kinderopvang, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.