Corderius op bezoek i.h.k.v. PBIS

Op het Corderiuscollege wordt, net als bij ons, gewerkt met PBIS. Dit om het pedagogisch klimaat positief te laten zijn en om ervoor te zorgen dat er heldere verwachtingen zijn. Vandaag had het Corderiuscollege een studiedag rondom dit onderwerp. In de ochtend is een aantal medewerkers bij ons op school komen kijken. "Hoe gaat een basisschool om met PBIS?", "Wat valt er binnen de school op als je kijkt naar PBIS?" of "Wat kan ik meenemen naar mijn eigen school als het gaat over PBIS bij De Meander?" Zomaar wat vragen waarmee men naar ons toekwam. Er heeft een mooi gesprek plaatsgevonden tussen Sander (leerkracht groep en interne PBIS-coach) en Maartje (Intern Begeleider) en de gasten. Vervolgens is er een kijkje in de school geweest. Als afsluiting is er feedback gegeven op kaarten. Hieronder vind je daarvan een bloemlezing. Als je dat leest, dan word je toch wel heel blij dat je op De Meander werkt of naar school mag!

 

Media
  • IMG_2256
Michael Hilhorst:
‘Kinderen op een positieve manier dingen te leren en te laten ontdekken. Dat vind ik belangrijk.’
Anne van Wijk:
‘Als ICT-er zorg ik ervoor dat de leerlingen en leerkrachten alle systemen volop kunnen gebruiken.’
Joop Stas:
‘Ik wil er voor zorgen dat ieder kind wordt uitgedaagd om te worden wie het zelf wil zijn. En ik hecht veel waarde aan een goede band met ouders.’

Contact

Openbaar Kindcentrum De Meander
Het Avontuur 45
3823 DW Amersfoort
033-456 2099 (onderwijs)
033-277 6364 (opvang)
info.meander@meerkring.nl
klanten@ska.nl

Route 

Nieuwsbrief

Nieuwtjes, weetjes, handige tips en af en toe een leuke foto. Je leest het allemaal in onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Klik en kijk!

Volg ons


Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Openbaar Kindcentrum De Meander is onderdeel van Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs en/of kinderopvang, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.