Koningsspelen, sponsorloop en meester- juffendag 2024

Jaarlijks vieren wij de dag van de koningsspelen met een programma waar denken aan een ander mooi centraal staat. Door middel van een sponsorloop besteden wij daar aandacht aan. Ook dit jaar weer. Met een stalende zon aan de hemel hebben de kinderen hun rondjes gelopen. Democratisch was dit jaar 'Kika' als goed doel gekozen. Iedereen was extra gemotiveerd. De sponsorloop was weer een groot succes. Een bedrag van maar liefst €9081,15 is bij elkaar gelopen. Prachtig!

Daarnaast hebben de kinderen de meesters en juffen in het zonnetje gezet. Iedereen vierde zijn/haar verjaardag met de groep. Er is gezongen, spelletjes gespeeld en er is voor gezorgd dat het gezellig was. Dat is gelukt. Bedankt iedereen die een bijdrage geleverd heeft aan deze mooie dag.

   

Media
  • Kika
  • sponsorloop1
  • sponsorloop2
  • sponsorloop3
Michael Hilhorst:
‘Kinderen op een positieve manier dingen te leren en te laten ontdekken. Dat vind ik belangrijk.’
Anne van Wijk:
‘Als ICT-er zorg ik ervoor dat de leerlingen en leerkrachten alle systemen volop kunnen gebruiken.’
Joop Stas:
‘Ik wil er voor zorgen dat ieder kind wordt uitgedaagd om te worden wie het zelf wil zijn. En ik hecht veel waarde aan een goede band met ouders.’

Contact

Openbaar Kindcentrum De Meander
Het Avontuur 45
3823 DW Amersfoort
033-456 2099 (onderwijs)
033-277 6364 (opvang)
info.meander@meerkring.nl
klanten@ska.nl

Route 

Nieuwsbrief

Nieuwtjes, weetjes, handige tips en af en toe een leuke foto. Je leest het allemaal in onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Klik en kijk!

Volg ons


Meerkring


Ska Kinderopvang

Stichting

Openbaar Kindcentrum De Meander is onderdeel van Stichting Meerkring en Ska Kinderopvang. Wil je werken in het basisonderwijs en/of kinderopvang, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring en Ska precies doen? Kijk dan op www.meerkring.nl of www.ska.nl.